Onze bladen

AmericA Magazine
Cover_AmericA_

AmericA Magazine is het toonaangevende reismagazine over de Verenigde Staten en Canada. Al sinds 2002 wordt vier keer per jaar een magazine uitgegeven dat niet alleen de mooiste reisbestemmingen van beide landen belicht, maar ook volop aandacht heeft voor historie, boeken & films, muziek, entertainment, sport, cultuur en alles wat ook maar te maken heeft met de VS en Canada.

AmericA Magazine is verkrijgbaar als abonnement, in de meeste boekhandels en nieuwsagentschappen in Nederland en Vlaanderen en via de eigen Reisbladenkiosk.
Voor een abonnement: www.americamagazine.nl/abonnement/
Voor de Reisbladenkiosk: www.reisbladenkiosk.nl

W: www.americamagazine.nl
F: @americamagazine.nl

Nordic Magazine
Cover_Nordic

Nordic is al meer dan een kwart eeuw het enige en exclusieve reismagazine over Noord-Europa en de Oostzee-regio. Deze enorme regio bestaat uit Denemarken, Zweden, Noorwegen, Finland, IJsland, Groenland, Spitsbergen, Faeröer Eilanden, Estland, Letland en Lotouwen. Uiteraard staan fraaie reisreportages centraal, maar er is zoveel meer. In elke editie is een Scandinavisch recept te vinden, een selectie van de nieuwste boeken en films/tv-series, de laatste nieuwtjes en natuurlijk columns van diverse Nordic-experts.

Nordic Magazine is verkrijgbaar als abonnement, in de meeste boekhandels en nieuwsagentschappen in Nederland en Vlaanderen en via de eigen Reisbladenkiosk.
Voor een abonnement: www.nordicmagazine.nl/abonnement/
Voor de Reisbladenkiosk: www.reisbladenkiosk.nl

W: www.nordicmagazine.nl
F: @nordicmagazine.nl

Griekenland Magazine
Cover_Griekenland_Magazine

Griekenland Magazine is sinds 2002 het toonaangevende reismagazine over Griekenland én Cyprus. Al sinds 2002 wordt vier keer per jaar een magazine uitgegeven dat niet alleen de mooiste reisbestemmingen van beide landen belicht, maar ook volop aandacht heeft voor historie, boeken & films, muziek, entertainment, sport, cultuur en alles wat ook maar te maken heeft met Griekenland en Cyprus.

Griekenland Magazine is verkrijgbaar als abonnement, in de meeste boekhandels en nieuwsagentschappen in Nederland en Vlaanderen en via de eigen Reisbladenkiosk.
Voor een abonnement: www.griekenland-magazine.nl/abonnement/
Voor de Reisbladenkiosk: www.reisbladenkiosk.nl

W: www.griekenland-magazine.nl
F: @griekenlandmagazine

Azië & Down Under
Cover_Azië_Magazine

Azië Magazine met de vaste Bijlage Down Under is in 2014 ontstaan door het combineren van 3 titels die in het verleden werden uitgegeven: EAST Magazine, Azië Magazine (al sinds 1986 uitgegeven) en Going Down Under Magazine (sinds 1997 uitgegeven).
Het magazine informeert haar lezers over reizen in Azië, Australië, Nieuw-Zeeland en óók nog de eilanden in de Stille Zuidzee. Het blad staat boordevol boeiende reisreportages over de mooiste bestemmingen, interessante achtergrondverhalen, lezenswaardige interviews, fraaie fotografie en praktische wenken.

Azië & Down Under Magazine is verkrijgbaar als abonnement, in de meeste boekhandels en nieuwsagentschappen in Nederland en Vlaanderen en via de eigen Reisbladenkiosk.
Voor een abonnement: www.aziemagazine.nl/abonnement-abonnee/
Voor de Reisbladenkiosk: www.reisbladenkiosk.nl

W: www.americamagazine.nl
F: @aziedownunder (Azië)
F: @magazinedownunder (Down Under)


Dierenpraktijken is het relatiemagazine dat de Nederlandse dierenartsenpraktijken aanbieden aan hun cliënten. Deze kunnen het blad gratis meenemen uit de wachtkamer van de dierenartsenpraktijk. Het blad rust op vier belangrijke pijlers: mens en dier, medische informatie, gedrag en praktische informatie.

Dierenpraktijken is al sinds 1996 een fraai mediatool en een voorbeeld van magazines die ook voor derden geproduceerd kunnen worden. Hierbij wordt het hele traject uit handen genomen: van design tot creatie, van druk tot distributie. 

Dierenpraktijken is verkrijgbaar als abonnement  in de meeste boekhandels en nieuwsagentschappen in Nederland en Vlaanderen en via de eigen Reisbladenkiosk.
Voor een abonnement: www.dierenpraktijken.nl/abonnement/